Specificatie Basisopleiding BHV-onderdeel E.H.B.O.

De opleiding levensreddende handelingen maakt onderdeel uit van het BHV-diploma. In deze opleiding leert de kandidaat de basale eerste hulp en levensreddende handelingen toe te passen. Alleen wanneer men ook in het bezit is van een certificaat BHV Brand en Ontruiming ontvangt men het BHV-diploma met bijbehorend pasje. De opleiding Specificatie Basisopleiding BHV-onderdeel E.H.B.O. bestaat uit twee modulen:

 • Niet-spoedeisende Eerste Hulp*
 • Spoedeisende Eerste Hulp*

*Het is ook mogelijk om in plaats van ‘Niet-spoedeisende Eerste Hulp’ en ‘Spoedeisende Eerste Hulp’ de module Eerste Hulp bij werken met kinderen te volgen.

De opleiding duurt 2 dagdelen (1 dag). Hierbij zullen de volgende onderdelen aan bod komen:

 • Bewusteloosheid
 • Reanimatie en AED
 • Ernstige bloedingen
 • Shock

Tijdens de training dag is het volgende inbegrepen:

 • Diverse leermiddelen
 • Lunch
 • Examen
 • Certificaat: ‘BHV-onderdeel E.H.B.O.’’

Alle deelnemers leggen aan het eind van de cursusdag een toets af. Indien deze toets met voldoende resultaat wordt afgerond, ontvangen de deelnemers het certificaat Specificatie Basisopleiding BHV-onderdeel E.H.B.O. De toetsen worden afgenomen conform de landelijke normen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Hierin kunt u zelf nog kiezen of u het NIBHV-certificaat of het Vlampunt BHV-certificaat wil ontvangen.

Het verkregen certificaat is een jaar geldig. Als u de basisopleiding Specificatie Basisopleiding BHV-onderdeel E.H.B.O. bij Vlampunt heeft gevolgd, krijgt u voor het verstrijken van de datum een bericht voor een herhalingsopleiding.

De opleiding wordt verzorgd op één van onze locaties. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat er een mogelijkheid om de opleiding bij u op locatie te verzorgen indien voldoende aanmeldingen.

De prijs van de basisopleiding BHV-onderdeel E.H.B.O. bedraagt €111,00 excl. BTW voor het jaar 2019/2020. De opleiding gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Interesse?

Vlampunt heeft jarenlange ervaring in het geven van opleidingen en trainingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefoonnummer of via de mail. Wij helpen u graag verder!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com