Opleidingen en trainingen

Wij bieden het hele jaar door diverse opleidingen en trainingen aan op het gebied van (brand)veiligheid en EHBO. Deze opleidingen en trainingen zijn zowel gericht op individuen als bedrijven. De groepen zijn klein waardoor er alle aandacht is voor u en u genoeg gelegenheid krijgt om te oefenen. Wij verzorgen de cursussen op één van onze locaties, maar er bestaat ook een mogelijkheid om een cursus om locatie te verzorgen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze opleidingen en trainingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefoonnummer of via de mail. Wij helpen u graag verder!

Alle opleidingen en trainingen

> Herhaling basisopleiding BHV-onderdeel brand, ontruiming en E.H.B.O.

Vanuit de arbeidsomstandighedenwet is het verplicht om de kennis en kunde van een bedrijfshulpverlener actueel te houden.

> Specificatie Basisopleiding BHV-onderdeel Brandbestrijding en Ontruiming

Wanneer deze opleiding met goed gevolg is afgelegd en men ook in het bezit is van een geldig EHBO-diploma of certificaat BHV levensreddende handelingen, kan het BHV-diploma met bijbehorende pasje worden ontvangen

> Specificatie Basisopleiding BHV-onderdeel E.H.B.O.

In deze opleiding leert de kandidaat de basale eerste hulp en levensreddende handelingen toe te passen.

> Basisopleiding Bedrijfshulpverlener Compleet

Met de Basisopleiding Bedrijfshulpverlener Compleet leert de kandidaat hoe hij/zij maatregelen moeten nemen om letsel en schade zoveel mogelijk te beperken totdat de professionele hulpverleningsdiensten zijn gearriveerd.

> Opleiding Beheerder Brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Deze opleiding is bedoeld voor (technische) medewerkers die belast zijn met het onderhoud van de brandmeldinstallatie en de ontruimingsalarminstallatie.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com