Wij zijn een erkend leerbedrijf

De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten om het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Vlampunt is een erkend leerbedrijf. Als erkend leerbedrijf vormen wij een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen en op te leiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

De voorwaarden

Om een erkend leerbedrijf te worden, moeten we aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • We moeten de student een goede en veilige werkplek bieden die aansluit bij zijn of haar opleiding. De student oefent het beroep uit waarvoor hij/zij in opleiding is. Inclusief de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  • Wij dienen een praktijkopleider aan te stellen. Een praktijkopleider die de eisen van de opleiding kent en in staat is om de student op de werkvloer op de juiste manier te begeleiden en te coachen.
  • En we moeten bereid zijn om samen te werken met de betreffende school.

Wij bieden studenten graag een stageplek aan binnen ons bedrijf. Met als uiteindelijke doel om diegene eventueel ook te kunnen binden aan onze organisatie.

Let op: een onderhoudscertificaat is geen inspectiecertificaat overeenkomstig de CCV-inspectie!

Stage lopen bij Vlampunt?

Vind je het leuk om tijdens je stage bezig te zijn met diverse totaaloplossingen op het gebied van brandveiligheid? Ben je een laatstejaars student of bezig met een BBL-opleiding? Dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen, zodat we meer kunnen vertellen over de mogelijkheden binnen ons bedrijf.