Brandwachten

Vlampunt levert goed gediplomeerde brandwachten, in samenwerking met een gespecialiseerde partner voor een zo goed mogelijk dekkingsgebied in heel Nederland. Persoonlijke aanpak met de menselijke maat hebben ons tot een gewaardeerde partner gemaakt bij veel bedrijven en organisaties en overheden. Onze werknemers zijn op meerdere manieren inzetbaar op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding. Dit kan voor kleine projecten, maar ook zeker voor grotere projecten.

Brandwachten

De brandwachten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week op iedere gewenste locatie in heel Nederland inzetbaar. Wij beschikken over een landelijk dekkend personeelsbestand van ruim 150 gediplomeerde brandwachten. Deze brandwachten zijn medisch gekeurd, in het bezit van het diploma levensreddend handelen/reanimatie en minimaal het Rijksdiploma brandwacht/ manschap. Onze medewerkers zijn actief in de uitrukdienst bij verschillende (bedrijfs)brandweerkorpsen. Daardoor zijn zij geoefend en ervaren met diverse incidenten zoals hulpverlening en het bestrijden van brand.

We streven ernaar om de in te zetten brandwacht binnen 3 uur na melding op locatie te hebben. De brandwachten gaan standaard gekleed in de herkenbare brandweer werkkleding. Een donkere werkbroek, blauw overhemd met rangonderscheiding en eventueel een commandotrui. Op aanvraag gaan de brandwachten gekleed in een net uitgaansuniform met pantalon, colbert, wit overhemd en stropdas.

Brandwacht aanvragen

Het kan ieder bedrijf wel eens voorkomen dat er een brandwacht ingezet moet worden. Dit gebeurt vaak op last van de brandweer of verzekeringsmaatschappijen om bijvoorbeeld een brandbeveiliging installatie tijdelijk uit te schakelen. Het kan ook voorkomen dat u een brandwacht moet inzetten om toezicht te houden op werkzaamheden die (brand)gevaarlijk zijn zoals bijvoorbeeld op evenementen. Vlampunt kunt het allemaal voor u regelen.

Het aanvragen van diensten kan via het algemene mailadres: info@vlampunt.nl of via ons storingsnummer 035-3037146. Indien er nood is of wij onbereikbaar zijn kan er ook direct contact opgenomen worden met onze partner, deze gegevens kunnen nader worden overgelegd. Uiteraard kunt u ook altijd uw contactpersoon rechtstreeks telefonisch of per mail benaderen.

Contact

Wilt u meer weten over de brandwacht(en) of over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Zoals hierboven al vermeld zijn wij 24/7 en 365 dagen per jaar te bereiken om u zo snel mogelijk te kunnen helpen!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com